Pusula'yı seviyoruz

Pusula

Kırıkkale Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Rıfat Öcal Pusula Gazetesini seviyoruz” dedi. Öcal, Gazetemizin 10'uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti, başarı dileğinde bulundu.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİYLE

Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte gazetemize Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Rıfat Öcal, dernek olarak tamamen gönüllülük esasına göre hizmet ettiklerini söyledi. Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğinin resmi statüsünün olduğunu ve federasyona bağlı olunduğunu kaydeden Öcal Türkiye’de 50 ilde şubelerinin bulunduğunu bildirdi. Rıfat Öcal Kırıkkale şubesinin gazi ve şehit yakınlarından oluşan 106 üyelerinin bulunduğunu belirtti.   

PUSULA GAZETESİNİ SEVİYORUZ

Rıfat Öcal gazetemizin Kırıkkale’de önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi. Öcal, derneğin etkinliklerini en çok gazetemizin yer verdiğini bundan dolayı da gönüllülük esasına göre yönetilen derneğe en çok katkının Pusula Gazetesinin verdiğini belirterek teşekkürlerini iletti. Rıfat Öcal gazetemizin 10’ncu yılını da kutladıklarını ifade ederek daha nice yıllar temennisinde bulundu. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Murat Karadağ’a bir buket çiçek takdim etti.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım